Προστασία προσωπικών δεδομένων

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα orico.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα χρειάζεται να δώσετε μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων και κατά την ολοκλήρωση της, με σκοπό την παράδοση των προϊόντων και την έκδοση του σχετικού παραστατικού πώλησης. Το παρόν γνωστοποιεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε για εσάς, όταν επισκέπτεστε το orico.gr και περιγράφει πώς χρησιμοποιούνται αυτές τις πληροφορίες. Η πολιτική μας είναι να διατηρούμε τα στοιχεία που συλλέγουμε από τον ιστότοπο μας απολύτως εμπιστευτικά και να τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για εσωτερικούς σκοπούς της εταιρίας. Δεν μοιραζόμαστε ποτέ τις προσωπικές σας πληροφορίες με κανένα άλλο μέλος και με κανένα τρόπο.

 

Συλλογή των προσωπικών σας στοιχείων

Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε περιλαμβάνουν ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, email, τηλέφωνο. Μπορεί ακόμη να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για την επίσκεψη σας, όπως τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε, την ημερομηνία και την ώρα που επισκεφτήκατε τον ιστότοπο, τις σελίδες του ιστότοπου που επισκεφτήκατε και τη διεύθυνση του ιστότοπου από το οποίο συνδεθήκατε απευθείας με τον ιστότοπο μας. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούνε να βελτιώσουμε και να διαχειριστούμε τον ιστότοπο.

 

Χρήση των προσωπικών σας στοιχείων

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε σε αυτό τον ιστότοπο θα χρησιμοποιηθούν για να διασφαλίσουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων χρήσιμων ενημερώσεων και γνωστοποιήσεων. 

 

Ερωτήσεις

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το παρόν ή ανησυχία σχετικά με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας. Περιστασιακά μπορεί να διαμορφώνουμε την πολιτική Προστασίας Δεδομένων. Όλες οι αλλαγές θα δημοσιεύονται σε αυτή την σελίδα.