Πρόγραμμα συνεργατών

Γίνετε συνεργάτες και επωφεληθείτε

Αν σας αρέσουν τα προϊόντα της ORICO και είστε επαγγελματίας στο χώρο της πληροφορικής, μπορείτε να γίνετε συνεργάτης και μέλος του επίσημου δικτύου μεταπωλητών ORICO, απολαμβάνοντας τα οφέλη. Η αντιπροσωπεία Ελλάδας & Κύπρου της "ORICO" προσφέρει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και μοναδικό σύνολο οφελών στους μεταπωλητές που αποκτούν την ιδιότητα "ORICO Authorized Reseller".

Συνεργάτες και επίσημοι μεταπωλητές μπορούν να είναι:

  • Εταιρίες πληροφορικής με έδρα στην Ελλάδα ή στην Κύπρο
  • Καταστήματα προϊόντων τεχνολογίας & IT με φυσική παρουσία στην Ελλάδα ή στην Κύπρο
  • Ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) προϊόντων τεχνολογίας & IT που δραστηριοποιούνται και έχουν έδρα στην Ελλάδα ή την Κύπρο

Επίσης, πέρα από τα οικονομικά οφέλη, οι συνεργάτες που αποκτούν την ιδιότητα "ORICO Authorized Reseller" έχουν άμεση πρόσβαση σε υλικό προώθησης (marketing) και σε πληροφορίες που αφορούν αυτά, ώστε να παρέχουν στους πελάτες τους με μοναδικό τρόπο την καλύτερη δυνατή εμπειρία ORICO. Η πλήρης τεχνική υποστήριξη, η πρόσβαση σε ειδικές τιμές και η διαθεσιμότητα ποιοτικών προϊόντων είναι μόνο μερικά από τα οφέλη των συνεργατών.

Ολοκλήρωση των απαιτούμενων κριτηρίων:

Αν πληροίτε τα κριτήρια, γίνετε σήμερα κιόλας "ORICO Authorized Reseller" και ξεκινήστε να κερδίζετε από την μεταπώληση των προϊόντων ORICO στους πελάτες σας.

Για επιπλέον λεπτομέρειες: